along-comes-mary-op-45-toeren
dinsdag 17 januari:20.15 u.
  • Prijs: € 15,00 (incl. snacks)

i.s.m.: de Hoeseltse vrouwenverenigingen

Tickets
Tapijtconcert

Along Comes Mary

Op 45 toeren

Met een lading 45-toerenplaten van vergeten, halfvergeten en onvergetelijke artiesten tovert Along Comes Mary je favoriete theater om tot het gezelligste salon waarin nostalgie en intimiteit centraal staan. Een perfecte mix van jukebox-hits, tegelplakkers en die single waar-net-dat-tikje-meer-stof-op-lag wordt je voorgeschoteld voor een show vol luister- en kijkgenot. Geniet ondertussen van ons latenightbuffetje en een lekker drankje. Gezelligheid troef!

Credits en info

Zang: Marijke Hulsmans
Gitaar: Fabio Canini
Contrabas: Rob Vanspauwen
Saxofoon: Daniel Daemen
Drums en trompet: Daniel Vanderhoydonks

Nieuw leven voor hits uit de jaren '40, '50 en '60

Gewapend met een strakke band kleurt Mary onstuimig buiten de lijnen waarmee jazzland is afgebakend.

Over Along Comes Mary

Onvolprezen artiesten als Lee Hazelwood of Irma Thomas, evenals gevierde kleppers als Brenda Lee, Ray Charles of Elvis Presley aan bod in een magische voorstelling waarin je wordt meegezogen in een muzikale trip doorheen het tijdperk waarin je platenspeler nog op volle toeren draaide.

Een tapijtconcert?

Bij een tapijtconcert zit het publiek lekker gezellig en dicht bij de artiest, allemaal in het midden van onze theaterzaal. Placeer je op de tapijten, kussens of stoelen en geniet… Bovendien voorzien we een buffetje met lekkere versnaperingen en een sfeervolle inkleding om de beleving nog leuker te maken.