soulsister-in-concert-gc-ter-kommen
vrijdag 9 december:20.15 u.

Schouwburg

  • Prijs: € 25,00
  • Reducties: € 23,00
Tickets
Concert

Soulsister

In concert

Soul, pop, slimme rock: Soulsister kan het allemaal aan en zet tot ver buiten de landsgrenzen concertzalen in vuur en vlam. Nu ook die van Hoeselt! Eén ding bleef doorheen de tijd onveranderd: het hart van Soulsister slaat het snelst op een podium. In het najaar beginnen Jan en Paul daarom aan een lange theatertour, geflankeerd door Hervé Martens op keyboards en Patrick Dorcean op drums.

Soulsister is terug, en hoe!

Een wervelend feest

De band slaagt er nog steeds in de gevoelige snaar te raken, met soulvolle songs die op menig dansvloer voor een wervelend feest zorgen.
Erik Vandamme

Over Soulsister

Jan Leyers en Paul Michiels schreven samen een uniek stuk vaderlandse muziekgeschiedenis. Het begon allemaal in 1986, toen ze besloten hun krachten te bundelen en voortaan als The Soul Sisters door het leven te gaan. Wat volgde was een indrukwekkende reeks onvergetelijke songs: hun magische debuut ‘You Get To Me’, mijlpalen als ‘Like a Mountain’ en de wereldhit ‘The Way To Your Heart’, later de inmiddels klassieke albums ‘Heat’, ‘Simple Rule’ en ‘Swinging Like Big Dogs’, met de hits ‘Through Before We Started’, ‘Changes’, ‘Broken’, ‘Tell Me What It Takes’ en zovele andere.

The Soul Sisters werd Soulsister, maar de chemie bleef al die jaren intact, met Jan als hart en brein van de groep en Paul als lichaam en ziel. Soul, pop, slimme rock: het duo kon het allemaal aan en zette tot ver buiten de landsgrenzen concertzalen in vuur en vlam.

Na een lange windstille periode bracht Soulsister dit voorjaar enkele nieuwe singles uit: ‘Something I Need To Know’ en ‘I Need Your Love’ en kregen ze de “Lifetime Achievement Award” op de MIA’s.
Eén ding bleef al die tijd onveranderd: het hart van Soulsister slaat het snelst op een podium. In het najaar beginnen Jan en Paul daarom aan een lange theatertour, geflankeerd door Hervé Martens op keyboards en Patrick Dorcean op drums.