3730-sessies-gc-ter-kommen
Te gast
zaterdag 20 augustus:21.00 u.
  • Prijs: € 15,00
  • Reducties: € 12,50
Tickets
Concert

3730-sessies

Stories & Soundtracks by Seppe Roosen

Op een unieke locatie midden in de natuur wordt er live filmmuziek gespeeld bij 3 Hoeseltse moordverhalen. Deze filmscore werd speciaal voor de gelegenheid gecomponeerd door Seppe Roosen, een jonge Hoeseltse dirigent/componist. De verhalen kregen we uit de archieven van onze geschiedkundige studiegroep en worden verteld door 12 Hoeselaren met een liefde voor de woordkunst.

De bivakzone aan de Hooilingenstraat is het decor voor deze voorstelling. Toeschouwers vertrekken te voet vanaf de parking van Ter Kommen voor een mooie wandeling richting de 3730-sessie bij zonsondergang.

Credits en info

Organisatie: GC Ter Kommen vzw
Concept, productie en techniek: R.E.K. vof
Componist: Seppe Roosen
Muzikanten: Seppe Roosen, Rik Moens, Wout Bastini, Karel Opsteyn, Bérénice Awouters, Olive Awouters en Willem Awouters
Vertellers: Monique Moers, Axelle Henrard, Linda Bogaert, Floor Timmermans, Jolien Leesen, Joke Hellemans, Charles Van Aken, Jos Holsteen, Johan Gerits, Guy Van Aken, Guido Wijnen en Julien Swennen

Over Seppe Roosen

Seppe Roosen is een Belgisch componist, dirigent en geluidstechnieker voor film en televisie. Zijn eerste concertwerk werd in november 2019 uitgevoerd op verschillende locaties in België met KFW o.l.v. Y. Wuyts. In datzelfde jaar sprak Seppe met uitgever R. Vercruysse, van Golden River Music, over een samenwerking. In 2020 behaalde hij zijn diploma van soundproducer en begon hij als student bij componist-dirigent K. Houben en startte hij zijn studies aan het RITCS te Brussel. Als een liefhebber van film, geluid & muziek is hij graag bezig met zijn passie.