Tickets en voorstellingen

Reductietarief

Het reductietarief dat bij sommige voorstellingen vermeld wordt is van toepassing op:

  • -26-jarigen
  • 55-plussers
  • groepen vanaf 10 personen

Onbetaalde reserveringen

Gereserveerde tickets worden terug in verkoop gebracht indien ze niet binnen de 14 dagen na de reservering betaald zijn. Tickets die minder dan 14 dagen voor de voorstelling worden gereserveerd worden niet meer toegestuurd, maar zullen klaargelegd worden aan de kassa. Je kan je tickets dan afhalen aan het vrijetijdsloket tijdens de openingsuren of aan de avondkassa tot 15 minuten voor de start van de voorstelling.

Terugbetaling

Tickets worden niet terugbetaald, omgeruild of vervangen, uitgezonderd bij annulering van een voorstelling.

Doorverkoop tickets en ongeldige tickets

CC Ter Kommen is de enige officiële verkoper van tickets van het programma aangeboden onder de rubriek podiumaanbod op deze website, tenzij anders vermeld.

De Wet van 30 juli 2013 wordt uitdrukkelijk van toepassing verklaard op deze verkoop. Bijgevolg is gereguleerde doorverkoop van tickets, zelfs zonder winstmarge verboden. Occasionele doorverkoop met winstmarge is eveneens verboden. Tickets aangekocht in strijd met dit verbod zijn ongeldig.

CC Ter Kommen behoudt zich het recht voor tickets aangekocht in strijd met dit verbod te blokkeren en de houder van die tickets toegang tot voormeld evenement te weigeren.

Zaalplan schouwburg

Balie

Bij voorstellingen is de balie geopend vanaf 45 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Kinderopvang (BOA)

Bij activiteiten die vallen onder het BOA-decreet, d.w.z. kinderactiviteiten die aansluiten op of vallen binnen de kinderopvanguren, is er vaak een extra korting voorzien. Ouders van kinderen die ingeschreven zijn in de kinderopvang ontvangen dan een mail van het OCMW/de Kinderopvang met daarin een kortingscode. Deze kan je dan gebruiken bij de aankoop van de tickets om de korting te bekomen. Dit geldt o.a. voor alle kinderfilms.

Foto’s

Foto’s, film-, video- of geluidsopnames maken is absoluut verboden tijdens de voorstellingen, ook met gsm’s, tablets en smartphones.

Digitaal

Gelieve gsm’s, smartphones, tablets en alle andere geluidssignalen uit te schakelen vóór aanvang van de voorstelling.

Eten, drank, snoep

Het is verboden drank, eetwaren of snoep mee te nemen in de zaal, tenzij anders gecommuniceerd.

Adresgegevens publiek

Jouw adresgegevens komen terecht in het bestand van GC Ter Kommen en worden enkel gebruikt om je op de hoogte te houden over het programma of om je te verwittigen in geval van wijzigingen. Je kan je gegevens steeds inzien of wijzigen.

Leeftijdsbeperking

Gelieve de aangegeven minimumleeftijd bij kinderfilms en familievoorstellingen te respecteren. Te jonge kinderen verliezen sneller hun aandacht en kunnen het publiek en de acteurs storen in hun beleving.