Vlieg
zondag 3 maart:11 u.

Schouwburg

  • Prijs: € 6
Familievoorstelling

Zannemie en de bende

Puree kan je hier niet eten (GEANNULEERD)

Helaas 🙁 Deze voorstelling werd geannuleerd. Er kunnen dus geen tickets meer gekocht worden voor deze voorstelling!

Waar gaan Zannemie en de bende vandaag kamperen? Wie is er eerst wakker? En wie ligt er nog te snurken? Is er iemand jarig? Of was dat morgen pas? Wat gaan we eten? Toch iets lekkers? Puree kan je bij de bende alvast niet eten, maar moet je doen!

Opstaan, treuzelen, roze draken en ‘loop naar de maan!’ Een hele dag loopt Zannemie te zingen. Over de zotste dingen. En Veston bromt mee. Stil blijven klinkt bij Zannemie nogal uitbundig en ruziemaken doet ze al lachend. En hoe maak je het weer goed? Al dansend! Zoals gewoonlijk doet ze dat samen met Veston, Toetermans, Klopterop en d’ Onderlaag, een bende om ‘a’ en ‘i’ en ‘U’ tegen te zeggen. En met jullie!

Jullie komen toch ook kamperen?

Credits en info

Leeftijd: 3+
Acteurs: Annemie Van Daele (Zannemie), Steven van Gool (Veston), Katrien Bos (d’Onderlaag), Jef De Smedt (Klopterop) en Angel Cálvo Perez (Toetermans)

Over Zannemie en de bende

Zannemie en de bende, dat zijn 5 muzikanten, een stuk of 10 instrumenten en hilarische, schattige, spannende liedjes voor het kleine en grote kind (in jou). Om te luisteren. Om mee te zingen. Met de billen te schuifelen en wie weet wel een dansje te wagen.