koninklijke-harmonie-sint-cecilia-hoeselt-nieuwjaarsconcert
Te gast
zaterdag 6 januari:20 u.

Schouwburg

  • Prijs: €14
  • Reducties (-16): €8
Schrijf in op de wachtlijst
Muziek - Te gast

Kon. Harmonie Sint-Cecilia Hoeselt

Nieuwjaarsconcert “Imagination"

Om het nieuwe jaar muzikaal in te zetten, nodigt de Koninklijke Harmonie St. Cecilia Hoeselt, onder leiding van Conrad Onclin, je uit op haar nieuwjaarsconcert “Imagination".

Op het programma staat een gevarieerd oeuvre van prachtige orkestwerken, waaronder een spektakelstuk gebracht door de slagwerksectie. Eveneens zullen de jongste muzikanten van de jeugdharmonie “Dubbele Forte” plaatsnemen op het podium en samen met de ‘grote’ harmonie hun talenten tonen. Tijdens de pauze wordt er traditioneel een sprankelende nieuwjaarsrecep­tie aangeboden!

Over de harmonie

De Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia van Hoeselt, opgericht in 1895, telt momenteel 60 muzikanten, waarvan meer dan de helft jonger is dan 25 jaar.

Sedert november 2017 musiceert de Harmonie onder leiding van Conrad Onclin.

Jaarlijks organiseert de harmonie haar traditionele nieuwjaarsconcert in GC Ter Kommen waar het publiek telkens wordt verrast met een nieuw uitdagend repertorium.

In de voorbije jaren trad de harmonie o.a. op onder de titels Let Us Entertain You (3 edities) en Hoeselt Promms (5 edities). Telkens dansten de vele enthousiaste bezoekers mee met Belgische popartiesten als Udo, Geena Lisa, Guy Swinnen, Günther Neefs … Andere projecten waren de musical Zaad van Satan, het project Feest in het Park en diverse filmmuziekconcerten. Op 11 mei 2018 speelde de harmonie in de Velinx samen met de K.H. Kunst na Arbeid uit Gors-Opleeuw In Vlaamse Velden, een herdenkingsconcert ter ere van de Eerste Wereldoorlog.