zaterdag 1 april:19.30 u.

Schouwburg

  • Prijs: € 15,00

i.s.m.: Pentagoon Academies en GC Ter Kommen vzw

Schrijf in op de wachtlijst
Concert

MaxiM-Music

The Battle 3 - A Star is calling

The Battle 3, a star is calling, is een live concert, een muzikale clash tussen genres en generaties. Na The Battle 1 in 2016 en The Battle 2 in 2018 geven 18 muzikanten in deze ‘final battle’ het beste van zichzelf.

De verschillende generaties dagen elkaar uit in een levendig feest vol muziekstijlen.

Ze brengen een verrassend en gevarieerd programma waarbij het publiek vrolijk kan mee-shaken.

‘Een leven vol passie, een leven vol muziek’ kenmerkte het leven van Maxim. Dat willen we met dit concert volop eren. Hij kijkt mee temidden van de sterren.

Credits en info

Muzikanten: Filip Nijs, Esther Penninger, Peter Ritzen, Teun Verbruggen, Tim Oosterbosch, Winke Meyvaert, Jacky Menten, Kristel Vandooren, Miel De Koninck, Peter Debay, Dieter Vergauwen, Bob Rutten, Quinten Moesen, Roos Reynders, Jens Vrancken, Toon Rumen, Freddy en Maxim* Vandooren

De voorgeschiedenis:

Maxim en vader Freddy waren de kiem waaruit 'The Battle 1 en The Battle 2' ontsproten: jong en oud nemen het tegen elkaar op in een muzikale trip vol verrassende nummers. Samen met enkele vrienden en verwanten maakten ze twee shows die allebei te zien waren in GC Ter Kommen.

Er bleven nog veel ideeën voor een derde Battle, maar Maxim verongelukte 2 jaar geleden, 19 jaar jong. Freddy bracht nu de oude bende opnieuw bijeen, sprak nog meer vrienden van Maxim aan, alsook het Conservatorium van Antwerpen en ze besloten allen om toch die derde show te maken, een eerbetoon.

En hier staan ze allemaal, schouder aan schouder, samen op de planken van GC Ter Kommen voor The Battle 3. Het wordt een viering die alles ademt waar Maxim voor stond: een leven vol passie, een leven vol muziek.

Geniet mee van dit unieke optreden van een groep enthousiaste vrienden, jong en ouder, die elkaar vrolijk uitdagen en tegelijkertijd proberen de gunst van het publiek voor zich te winnen.