zaterdag 10 februari:20.15 u.
  • Prijs: € 15
  • Reducties -26 / 55+: €13
Tickets
Tapijtconcert

Jonas Winterland

Retrospect - 10 jaar Jonas Winterland

2013 was een vruchtbaar jaar voor de Nederlandstalige muziek. De toen al 29-jarige Jonas Winterland stak eindelijk zijn kop boven het maaiveld en bracht zijn debuutalbum uit ‘Mensen zijn gemaakt van dun papier’. Het album kampeerde wekenlang in de hitlijsten en werd een instant klassieker met weifelende liedjes over liefde, leven en dood.

Vergelijkingen met Leonard Cohen, Spinvis en Eels vlogen hem om de oren. Vleiend, maar Jonas Winterland is vooral een talent dat zich langzaam maar vastberaden ontwikkelt.

In 2023 blikt de Leuvenaar met Westvlaamse roots terug op een oeuvre dat intussen vier albums omvat. In RETROSPECT steken topmuzikanten Gianni Marzo op gitaar en Seraphine Stragier op cello en harp zijn repertoire in verrassende outfits.

Credits en info

Tekst, muziek, gitaar en zang: Jonas Winterland
Gitaar: Gianni Marzo
Cello en harp: Seraphine Stragier

Verbluffende schoonheid

Winterland zet de tijd stil. Groots in zijn nederigheid.
De Standaard

Een tapijtconcert?

Bij een tapijtconcert zit het publiek lekker gezellig en dicht bij de artiest, allemaal in het midden van onze theaterzaal. Placeer je op de tapijten, kussens of stoelen en geniet… Bovendien voorzien we een buffetje met lekkere versnaperingen en een sfeervolle inkleding om de beleving nog leuker te maken.