koninklijke-harmonie-sint-cecilia-hoeselt-nieuwjaarsconcert
Te gast
zondag 5 november:14 u.

Schouwburg

  • Toegang: gratis
  • Pannenkoeken + koffie: €6 (aan de kassa)
Muziek - Te gast

Kon. Harmonie Sint-Cecilia Hoeselt

Pannenkoekenconcert

Traditiegetrouw organiseert de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia het eerste weekend van november haar Pannenkoekenconcert. Zowel de jeugdharmonie als de “grote” harmonie geven jullie een voorsmaakje van het Nieuwjaarsconcert dat op 6 januari 2024 doorgaat. Verder nodigt de harmonie nog enkele gerenommeerde orkesten uit om de namiddag verder in te vullen. Tussen de concerten zijn er lekkere zelfgebakken pannenkoeken te verkrijgen.

Programma

  • 14.30 u: Jeugdharmonie Dubbele Forte Hoeselt
  • 15.00 u: Koninklijkke Harmonie Sint-Cecilia Hoeselt
  • 16.15 u: Koninklijke Harmonie Sint-Martinus Opgrimbie
  • 17.30 u: Koninklijke Fanfare De Werkmanszonen Zichen

Over de harmonie

De Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia van Hoeselt, opgericht in 1895, telt momenteel 60 muzikanten, waarvan meer dan de helft jonger is dan 25 jaar.

Sedert november 2017 musiceert de Harmonie onder leiding van Conrad Onclin.

In de voorbije jaren trad de harmonie o.a. op onder de titels Let Us Entertain You (3 edities) en Hoeselt Promms (5 edities). Telkens dansten de vele enthousiaste bezoekers mee met Belgische popartiesten als Udo, Geena Lisa, Guy Swinnen, Günther Neefs … Andere projecten waren de musical Zaad van Satan, het project Feest in het Park en diverse filmmuziekconcerten. Op 11 mei 2018 speelde de harmonie in de Velinx samen met de K.H. Kunst na Arbeid uit Gors-Opleeuw In Vlaamse Velden, een herdenkingsconcert ter ere van de Eerste Wereldoorlog.